Nieuws

Nieuws

Organisatie- en communicatietalent gezocht! 

Kurtosis helpt publieke organisaties bij maatschappelijke vraagstukken met evidence-based inzichten en advies. Facts, figures & fun is wat ons drijft. 

Onze projecten gaan over maatschappelijke thema’s, zoals sociale vraagstukken op het gebied van de jeugdzorg, het onderwijs en de leefomgeving. We helpen managers en hun teams met inzichten en sturingsinformatie. Dit doen we voor gemeenten, regio’s, zorgaanbieders en de Rijksoverheid. 

Ook adviseren we organisaties hoe ze meer datagedreven kunnen werken. En met ons platform Data To Go geven we medewerkers de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier hun data skills verder te ontwikkelen. 

We zijn een groeiend bureau. Zo hebben we ons de afgelopen tijd versterkt met data-specialisten. En sinds kort hebben we onze business uitgebreid met databureau Tympaan, gespecialiseerd in de provinciemarkt en ruimtelijke vraagstukken. 

Voor ons een natuurlijk moment om een boost te geven aan marketing en communicatie. We zoeken daarom een hands-on collega die energie krijgt van het delen van nieuwe ontwikkelingen en projecten binnen ons bureau, het organiseren van sessies en het meedoen in projecten. Je bent hbo of wo afgestudeerd, met een achtergrond in bijvoorbeeld communicatie- of sociale wetenschappen. 

Ben jij een organisatie- en communicatietalent en heb je een passie voor de publieke zaak? Dan maken we graag kennis met je! 

Interesse? 

Je kunt contact opnemen met info@kurtosis.nl

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.