Training

Wil jouw organisatie graag aan de slag met data en datagedreven gaan werken maar weet je nog niet goed hoe? Of is er al ervaring opgedaan met Business Intelligence en smaakt het naar meer? Wij helpen je op een laagdrempelige manier en brengen je stapsgewijs naar een hoger niveau. Gewoon een kwestie van doen, is onze filosofie. 

 

 

 

Over deze service

Het trainingsplatform van Kurtosis: Data To Go verzorgt trainingen over hoe je het beste uit je data kunt halen. Van beginner tot expert. We bieden je praktische tools en methodieken, en leren je hoe je een groter dataproject opzet. De trainingen worden aangeboden in verschillende formats, zoals in-company trainingen of een training vanuit huis (online). Meer weten? Kijk op de website van Data To Go!  

Onze service bestaat uit:

Huidig aanbod

Dit jaar bieden we de leergang Data Consultancy Fundamentals aan. Het uitgangspunt is dat goede data skills de basis zijn, maar de crux is hoe je je inzichten en analyses succesvol inzet in de organisatie. Een goede brug slaan tussen jouw data expertise en de businessvragen in jouw organisatie. Dat staat in deze 5-daagse leergang centraal. Start vanaf 25 september 2023. Schrijf je in of vraag de brochure aan op de site van Data To Go. 

Kijk voor de andere mogelijkheden hier.

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op voor: