Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kurtosis helpt publieke organisaties met evidence-based inzichten en advies over maatschappelijke vraagstukken.

Wij geloven in de kracht van het verbinden van data en domeinkennis om meer grip te krijgen op het vraagstuk.   

Data analytics en data science

Financiële gegevens, data over aantallen, inhoudelijke informatie, klantgegevens, open data. Vrijwel elke organisatie heeft een grote berg aan data beschikbaar.

Detachering

Bij behoefte aan een tijdelijke medewerker in de organisatie zijn wij inzetbaar. Wij hebben mensen in dienst die in diverse rollen ingezet kunnen worden.  

Advies

Als adviseur kunnen wij jouw organisatie ondersteunen met data analytics en business intelligence tools. Beslissingen nemen wordt dan makkelijker.

Training

Wil jouw organisatie graag aan de slag met data, maar weet je nog niet goed hoe? Of is er al ervaring opgedaan en smaakt het naar meer?

Met onze service, behalen we jouw doelen

Jouw doelen zijn onze prioriteit en we zetten ons in om deze te bereiken met slimme en effectieve oplossingen.

Jaren ervaring

Met ruim 8 jaren ervaring in data-analyse en datagedreven oplossingen, bieden we praktische en effectieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Groeiend bedrijf

Als groeiend bedrijf met ervaren professionals op het gebied van data-analyse en datascience, bieden wij innovatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Vaste klanten

Onze tevreden vaste klanten zijn het bewijs van onze kwaliteit en expertise. We streven ernaar om elke klant een uitstekende service en resultaten te bieden.