Nieuws

Nieuws

Kurtosis staat in de spotlight bij de minor Innovatie Advies van de Haagse Hogeschool.

De studenten zijn hard aan het werk bij verschillende bedrijven en doen hun best om een zo goed mogelijk adviesrapport op te stellen. Dit doen ze door aan een vraagstuk te werken dat ze baseren op de digi-scan die de studenten aan het begin van de minor hebben uitgevoerd.
 
Yeshela Crommelin begeleidt Vera Bouwmeester, Julien Gfeller en Jaimy Roos vanuit Kurtosis en is voor hen het eerste aanspreekpunt. Kurtosis werkt aan een nieuwe service om datapakketten aan te gaan bieden aan bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een basisanalyse voor opdrachtgevers die een kleiner project willen doen, of verklarende analyses voor opdrachtgevers die op basis hiervan aanpassingen willen doen aan hun strategie.
 
“Wat ik uit de minor Innovatie Advies hoop te halen is een frisse blik op mijn onderneming van de studenten en een advies om mijn nieuwe dienst op de markt te brengen.” Aldus Johan Posseth, partner bij Kurtosis.
 
Als je benieuwd bent wat de studenten voor jouw onderneming kunnen betekenen, neem dan een kijkje op de site van de MKB Digiwerkplaats van de Haagse Hogeschool.
 

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.