Nieuws

Nieuws

3800 jaarrekeningen van zorgaanbieders geanalyseerd op financiële gezondheid en rechtmatigheid!

Heeft u inzicht in de financiële gezondheid en vitaliteit van uw zorgaanbieders? Merkt u signalen van fraude tijdig op? Kurtosis kan u hierbij helpen. Op basis van data en moderne voorspelmodellen bieden wij u een analyse van al uw zorgaanbieders. Dit geeft u een totaalbeeld van uw zorglandschap en per instelling.

Samen met inkoopregio Midden-Holland hebben data-analisten van Kurtosis een scan ontwikkeld van 3800 zorgaanbieders op signalen van fraude en financiële gezondheid op basis van VWS open data. Benieuwd hoe uw regio scoort?

De analyse wordt aangeboden in de vorm van een dashboard in PowerBI. U kunt dit gebruiken bij inkoop, contractmanagement en contractering van nieuwe aanbieders. Doel is vroegtijdige signalering van de genoemde risico’s op basis van een set indicatoren. Daarnaast maken we gebruik van een modern ‘Machine Learning’ model om de risico’s van volgend jaar in te schatten. De indicatoren geven een breed beeld van het functioneren van de organisatie. Ze worden samengevat in een stoplichtrapportage: rood, oranje, groen. Daarnaast ‘duiden’ wij de cijfers samen met u. Uw tijdsbesteding is zeer beperkt, omdat we openbare data gebruiken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.